یک فضاپیمای ژاپنی که مدتهاست منتظر بررسی سیاره ناهید است، قرار است بالاخره این کار را آغاز کند.
یک فضاپیمای ژاپنی که مدتهاست منتظر بررسی سیاره ناهید است، قرار است بالاخره این کار را آغاز کند.
رآکتور ITER در فرانسه اولین آهنربا از مجموعه آهنرباهای خود را دریافت میکند که وزن آن به بیش از 100 تن میرسد.
چین روز گذشته (چهارشنبه) برای کمک به دانشمندان زمینی در بررسی ریزگرانش و علوم حیات فضا، یک ماهواره تحقیقاتی بازیافتی جدید را به فضا ارسال کرد.
تحقیق جدید ستارهشناسان حاکی از آن است که یک ستاره شبه خورشیدی احتمالا در آینده از یک سیاره در مدار مشابه زمین برخوردار می شود.
سیارۀ ناهید را می توان از حیث ابعاد، خواهر زمین دانست؛ هر چند دمای سطحی و شرایط جوی آن، تفاوت بسیاری با سیاره ما دارد. دما در این سیاره می تواند تا ۵۰۰ درجه سانتیگراد نیز برسد و فشار جوی در حدود ۱۰۰ برابر فشار هوایی است که بر سطح زمین احساس می کنید. با چنین شرایط جهنمی ای، شاید تعجب کنید که کاوشگرهایی بوده اند که بر سطح این سیاره با موفقیت فرود آمده اند، هر چند مأموریتشان طولانی نبود!
ستاره شناسان از کشف سیاره ای جدید با سیستم سه ستاره ای خبر دادند. محققان هزاران سیاره فراخورشیدی کشف کرده اند که بسیاری از آنها دو ستاره دارند، اما کشف جدید آنها چهارمین سیاره محسوب می شود که سه ستاره دارد.
برای سال های متمادی این نگرانی برای دانشمندان وجود داشت که اگر بیگانگان فضایی، زمین را با این آب و هوای خوب و منابع فراوان کشف کنند، چه سرنوشتی در انتظار بشر خواهد بود و حتی بسیاری از آنان احتمال بروز فاجعه و نابودی نسل انسان را مطرح کرده اند.
تلاش برای یافتن آنچه که «هوش فرا زمینی» نامیده می شود همواره ادامه داشته و حالا باید گفت وارد عصر تازه ای در این زمینه شده است. این بار دانشمندان برای کشف نشانه هایی از تمدن هوشمند بیگانه حدود ۲۰ هزار ستاره ی کوتوله سرخ – ستاره های کوچکتر و کم نورتر از خورشید را تحت نظر قرار گرفتند.